ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ

Η πιο μαγική γιορτή του χρόνου πλησιάζει και γεμίζει τις καρδιές μας με γλυκά συναισθήματα!!!
Φέτος για εσάς τα Χριστούγεννα θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστά γιατί κρατάτε στην αγκαλιά σας το μικρό σας πλασματάκι.
Η ζωή σας έχει αλλάξει, είστε για πρώτη φορά γονείς και αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό σας και σίγουρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη σας.
Νοιώθετε μεγάλη χαρά και συγκίνηση και σκέφτεστε ότι θα θέλατε και το μωράκι σας μεγαλώνοντας να νοιώσει λίγο από την μαγεία των πρώτων του Χριστουγέννων.
Μην ανησυχείτε γι’ αυτό, απλά φροντίστε να δημιουργήσετε αναμνήσεις…
φορέστε τα γιορτινά σας, ακούστε όμορφες μελωδίες, στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα πιο λαμπερά σας φωτάκια, ντύστε το μικρό σας Αγιοβασιλάκι, φτιάξτε και τοποθετήστε μαζί στο δέντρο το
πρώτο του στολίδι.

Έπειτα από όλα αυτά είστε έτοιμοι για τις πρώτες σας φωτογραφίες μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης αν έχετε καλεσμένους μια ωραία ιδέα θα ήταν να τους ζητήσετε να δώσουν μία ευχή για το αγγελούδι σας, την οποία είτε θα την γράψουν σε ένα χαρτί είτε θα την καταγράψετε σε βίντεο.
Τέλος αγοράστε ένα όμορφο κουτί και τοποθετήστε μέσα σε αυτό τις φωτογραφίες, τις ευχές, το ρουχαλάκι και το πρώτο στολίδι του μωρού σας.
Είμαι σίγουρη ότι αυτό θα είναι ένα από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά δώρα που θα λάβει, όταν θα του το αποκαλύψετε μεγαλώνοντας!!!!!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Close Καλάθι
Close Λίστα επιθυμιών
Είδατε Πρόσφατα Close
Close

Close
Μενου
Κατηγορίες